Maduro maakt indruk als trainer: "Veel clubs met belangstelling"

16 maart 2022, 21:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hedwiges Maduro lijkt binnenkort een nieuwe stap te gaan zetten in zijn loopbaan als trainer. De 37-jarige oud-profvoetballer werd begeerd door FC Groningen, maar liet die club links liggen. Dat betekent echter niet dat Maduro zeker bij Almere City blijft.

Maduro was woensdagavond als analist aanwezig bij RTL7. Daar bracht presentator Humberto Tan de belangstelling van Groningen ter sprake. "Dat is zeker mooi en ik ben nu aan het bekijken wat ik wil. Ik ben heel tevreden bij Almere City, waar ik ook bij het eerste elftal werk. Dat is een soort van dubbele taak. Met die club ben ik ook in gesprek. Ondertussen luister ik natuurlijk ook naar wat er allemaal voorbij komt."

Het is dus zeker niet uigesloten dat Maduro bij Almere blijft. "We zijn met Almere City U21 kampioen van Nederland geworden in de Eredivisie. In die competitie spelen we ook tegen FC Groningen, Feyenoord en andere ploegen uit de Eredivisie. Mijn volgende stap is nu mijn UEFA Pro halen. Ik kom in een fase waarin ik de keuze moet maken om misschien ergens assistent-trainer te worden. Er zijn heel veel clubs met belangstelling."

Maduro kwam tijdens zijn actieve loopbaan uit voor Ajax, Valencia, Sevilla, PAOK Saloniki, FC Groningen en Omonia Nicosia. Daarna verlegde hij zijn aandacht op het trainersvak en werkte hij bij de KNVB als assistent-trainer bij Oranje U21 en Oranje U18. In de zomer van 2020 werd hij aangesteld als trainer van de beloften van Almere City, waarmee hij uitstekende prestaties op de mat legt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen