Wordt Drommel eerste keuze bij Oranje? "Zou een droom zijn"

18 maart 2022, 10:17

Joël Drommel lijkt al voor bekendmaking van de definitieve selectie van het Nederlands elftal kanshebber op een uitnodiging. Na kandidaten Jasper Cillessen en Remko Pasveer haakte deze week ook Justin Bijlow af vanwege een blessure. Omdat het seizoen voor de Feyenoorder erop zit, is de vraag voor wie bondscoach Louis van Gaal eind deze maand kiest.

Van Gaal nam naast Bijlow nog drie andere keepers op in zijn voorlopige selectie. Joël Drommel is bezig aan zijn eerste seizoen als doelman van PSV, Tim Krul keept met Norwich City in de Premier League en Mark Flekken maakt met SC Freiburg kans op een ticket in de Champions League. Drommel zelf hoopt dat hij de kans krijgt tussen de palen.

Drommel wilde na de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen FC Kopenhagen niet op de zaken vooruitlopen. "Ik wacht eest op een uitnodiging. Dan moet ik me op maandag melden en laten zien wat ik kan", aldus de sluitpost tegen Veronica. "Doelman van Oranje worden, dat zou echt een droom zijn. Maar het is aan de bondscoach."

Het Nederlands elftal oefent volgende week tegen Denemarken en Duitsland. Oranje zal zich tegen die sterke landen voor het eerst gaan voorbereiden op het WK voetbal van eind dit jaar in Qatar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen