Feyenoord bindt bankzitter Hendriks langer aan zich

21 maart 2022, 16:40

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Ramon Hendriks over een nieuw contract, zo verzekert het doorgaans goed ingevoerde 1908. De Rotterdammers breken het contract van de twintigjarige centrumverdediger open en verlengen tot medio 2025. Het nieuws is inmiddels bevestigd door de club.

Beide partijen hebben na onderhandelingen een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis voor de twintigjarige verdediger. Hendriks lag aanvankelijk vast tot de zomer van 2023, maar tekent dus voor twee seizoenen bij in Rotterdam-Zuid. Zijn contractverlenging getuigt van vertrouwen vanuit de clubleiding in het jeugdproduct en de Jong Oranje-international.

Hendriks werd vorig seizoen verhuurd aan NAC Breda en kreeg vanaf begin dit seizoen een kans in de Rotterdamse hoofdmacht. Vanwege een blessure bij Marcos Senesi begon Hendriks in de beginfase van het seizoen een basisplaats tegen FC Utrecht. Zijn andere vier optredens in de Eredivisie waren tot dusverre als invaller.

Toch heeft de clubleiding veel vertrouwen in het twintigjarige talent. In de Conference League maakte de linkspoot nog de negentig minuten vol tegen Maccabi Haifa en de return tegen Partizan Belgrado.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen