Marsman eiste drie ton per jaar meer dan Marciano bij Feyenoord

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 maart 2022 – Ofir Marciano groeide zondagmiddag tijdens de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord uit tot de grote schlemiel aan de kant van de Rotterdammers. de Israëlische doelman toonde zich de laatste weken aanvankelijk als een prima vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow, maar ging in de Johan Cruijff ArenA tweemaal in de fout. Daardoor verloor Feyenoord met 3-2.

Marsman eiste drie ton per jaar meer dan Marciano bij Feyenoord

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Arne Slot was na afloop van de wedstrijd nog hard voor zijn keeper. "Het is de consequentie van afgelopen zomer'', zei de coach tegen het Algemeen Dagblad. "Dat vind ik bijna vervelend om weer te moeten zeggen, maar we hebben flink moeten bezuinigen. Dan trek je een keeper aan die goed genoeg is om voor ons te spelen, maar hij is natuurlijk niet van het niveau van Justin Bijlow."

Volgens de krant zag Feyenoord Marciano in de zomer nog als buitenkansje. De Israëliër is international en kwam tevens transfervrij binnen. Bovendien heeft hij voor voetballers een zeer bescheiden salaris. Voor reservedoelman Nick Marsman had de Rotterdamse topclub jaarlijks 300.000 euro extra op de bankrekening moeten overmaken.

De 32-jarige Marciano keepte in het verleden voor Ashdod, Royal Excel Moeskroen en het Schotse Hibernian. Daar vertrok hij afgelopen zomer transfervrij.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Feyenoord

    gerelateerd