Antony gooit eigen glazen in: "Wat zeggen Liverpool en City dan?"

22 maart 2022, 08:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na de door Ajax gewonnen Klassieker van afgelopen weekend waren veel pijlen gericht op Antony. De aanvaller maakte de winnende treffer, maar viel vooral op met meerdere opzichtige schwalbes. Niet alleen in Nederland maakte hij zich daarmee niet populair, volgens René van der Gijp loopt hij ook het risico de Europese top door zijn gedrag afhaakt.

"Als wij als scout van Liverpool of Manchester City op de tribune naar hem zitten te kijken, wat zeggen we dan? Die nemen we niet", zo begon Van der Gijp in Vandaag Inside. "Dit zie je een Gnabry, Sané, Ferran Torres of Salah toch niet doen? Je kunt wel zeggen: 'hij is jong', maar het kan ook nog gekker worden." Wim Kieft vulde aan: "Zo jong is hij ook niet meer, want hij doet dit al twee jaar."

Kieft zag ook Dusan Tadic, Lisandro Martínez en Nicolas Tagliafico zich misdragen, maar plaatste wel een kanttekening. "Het is totaal krankzinnig, maar daarmee trekken ze wel de wedstrijd naar zich toe. Natuurlijk zag de keeper (Ofir Marciano, red.) er niet goed uit, maar Tagliafico bracht ook wel het vuur erin. En als je zag hoe die Martínez tekeer ging... Die had trouwens wel rood moeten hebben, totale waanzin."

Zie ook: Vreemd moment: had Feyenoord hier een penalty moeten hebben?

Ook Johan Derksen was niet te spreken over het gedrag van enkele Ajacieden, en juist wél over Feyenoord. "Ik werd gedurende de wedstrijd fanatiek Feyenoord-supporter, omdat ze voor rust heel goed speelden. Na rust was Ajax beter, maar het gedrag van sommige Ajax-spelers... Ik gun ze niet dat ze door twee blunders van die reservekeeper gewonnen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen