'Ajax-verdediger Mazraoui heeft er met Bayern serieuze optie bij'

29 maart 2022, 07:35

Noussair Mazraoui (24) heeft er een serieuze optie bij: de transfervrije rechtsback van Ajax kan na dit seizoen ook naar Bayern München. Hoewel FC Barcelona lang de beste papieren leek te hebben, heeft Der Rekordmeister zich ook serieus in de strijd gemengd.

Dat weet het Duitse Sky Sports althans. Volgens het medium gaat het om een 'écht goede aanbieding', waar de pogingen hiervoor nog ietwat halfbakken waren. Maar om FC Barcelona nog te verslaan, was een meer serieuze poging en die is inmiddels gekomen vanuit Zuid-Duitsland.

Derhalve heeft Mazraoui iets te kiezen en volgens transferexpert Marc Behrenbeck zijn de kansen van Bayern aanzienlijk verbeterd. De koploper van Duitsland was aanwezig tijdens Ajax – Benfica in de achtste finales van de Champions League, waarbij er ook gesproken is met de verdediger. Eerder lekte uit dat de club wel al om tafel zat met Ryan Gravenberch.

Lees ookKlaiber mikt op rentree dit seizoen: ''Nog paar potjes meepakken''

Anders dan bij de jonge middenvelder kan Mazraoui gratis worden opgepikt door Bayern München, want zijn contract in Amsterdam loopt af en een verlenging zit er niet meer in – zo liet hij eerder ook al doorschemeren. De bij Ajax doorgebroken voetballer speelde in totaal 133 wedstrijden namens de Amsterdammers, een aantal dat zonder zijn blessureleed veel hoger had kunnen zijn. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen