'PSG mengt zich in de strijd om handtekening van Antony'

30 maart 2022, 09:30

Waar PSV komende zomer zo goed als zeker afscheid neemt van Cody Gakpo, lijkt Ajax op zoek te moeten naar een vervanger voor Antony. De Braziliaan maakt veel indruk dit seizoen en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Hij werd al in verband gebracht met een transfer naar Bayern München en FC Barcelona en nu schijnt ook Paris Saint-Germain werk te willen maken van zijn komst.

Dat schrijft Le 10 Sport althans. Volgens het Franse medium heeft de koploper van de Ligue 1 haar oog laten vallen op de buitenspeler van Ajax. PSG zou zelfs al zo ver zijn om Antony en zijn management te benaderen voor een transfer naar de Franse hoofdstad. Er staat komende zomer nogal het een en ander te gebeuren in Parijs. Zo wordt Kylian Mbappé al maanden nadrukkelijk in verband gebracht met een transfervrije overstap naar Real Madrid, terwijl het momenteel ook nog onduidelijk is waar Lionel Messi en Neymar volgend seizoen onder contract staan. De vermeende interesse van PSG in Antony is dus logisch te verklaren. 

Lees ook: 'Bayern wil door moeizame onderhandelingen aankloppen bij Ajax'

Zo lijkt er een interessante strijd te ontstaan om de handtekening van de Braziliaan. Bayern München en FC Barcelona passeerden onlangs ook al de revue, al lijken de Catalanen een voorkeur te hebben voor de komst van Raphinha van Leeds United. Zelfs Manchester United, waar Ajax-trainer Erik ten Hag mogelijk aan de slag gaat, wordt genoemd. De kans lijkt dus groot groot dat Antony bezig is aan zijn laatste maanden in Amsterdam. Hij maakte in 2020 de overstap vanuit zijn thuisland en groeide in de Johan Cruijff ArenA al snel uit tot smaakmaker en publiekslieveling. Anderhalve week geleden maakte hij nog de winnende in de Klassieker tegen Feyenoord.

Dat vierde hij door zijn shirt uit te trekken, wat hem op een gele kaart kwam te staan. In de slotfase kreeg Antony ook nog zijn tweede gele en dus rode kaart, waardoor hij het uitduel met FC Groningen van komende zaterdag aan zich voorbij moet laten gaan. Antony kwam de voorbije week uit voor de Braziliaanse nationale ploeg. Hij had in zowel de thuis- als uitwedstrijd tegen respectievelijk Chili en Bolivia een basisplaats. Brazilië was al geplaatst voor het WK in Qatar en bewees met twee ruime zeges dat het een van de gedoodverfde favorieten is voor de eindzege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen