Van Persie verkiest Feyenoord boven Ten Hag: "Geen optie"

8 april 2022, 16:58

Robin van Persie zal Erik ten Hag niet gaan assisteren bij Manchester United. De voormalig topspits van onder meer die club bouwt momenteel een trainerscarrière op bij zijn andere oude club Feyenoord en verkiest die werkzaamheden boven een nieuw avontuur in Engeland. Dat wist althans Jan Joost van Gangelen te melden.

Terwijl het er steeds meer op begint te lijken dat Ten Hag na dit seizoen inderdaad aan de slag gaat bij Manchester United, wordt er ook al veel gespeculeerd over welke assistenten hij meeneemt. In de Engelse media werd Van Persie als kandidaat genoemd, maar dat werd door Van Gangelen dus weerlegd. "Voor de duidelijkheid: ze hebben het geprobeerd, maar hij was geen optie", vertelde hij bij ESPN

Zelf startte Van Gangelen daar de discussie wie dan wel de assistent zal moeten worden. "Ik heb de namen van Reiziger en Bogarde (zijn huidige assistenten bij Ajax, red.) nog helemaal niet horen vallen. Dat schijnt ook niet de bedoeling te zijn", zo begon hij. Marciano Vink viel in en opperde René Meulensteen - momenteel assistent-bondscoach bij Australië - als de ideale kandidaat.

"Dat is de beste combinatie. Hij kent de club door en door, is heel lang de rechterhand geweest van Ferguson en is ook heel goed met de criticasters, de golden boys van Manchester United", klonk Vinks betoog voor Meulensteen, die tussen 2007 en 2013 deel uitmaakte van de technische staf van de club. 

Lees ook: Nog geen witte rook in Manchester: ''Ten Hag is er nog niet uit''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen