AC Milan scoort wéér niet: nieuw hoofdstuk ongekende titelstrijd

10 april 2022, 22:39

AC Milan is er voor de tweede wedstrijd op rij niet in geslaagd om te scoren in de Serie A. De topclub bleef ondanks het doelpuntloze gelijkspel tegen Torino koploper van de Serie A, maar heeft nu wel meer verliespunten dan nummer twee en aartsrivaal Inter.

Het is stuivertje wisselen in de bovenste regionen van de Serie A. Napoli, AC Milan en Inter morsen dit seizoen volop punten, waardoor de koppositie regelmatig van eigenaar wisselt. Ondanks het puntenverlies van AC Milan bleef de topclub wel lijstaanvoerder. Inter heeft echter een wedstrijd minder gespeeld en kan bij een overwinning op 69 punten komen.

Milan bleef door het gelijkspel tegen Torino steken op 68 punten. Napoli kreeg zondag al de kans om de eerste plaats te veroveren, maar de huidige nummer drie van Italië ging op bezoek bij Fiorentina (2-3) verrassend onderuit. De Serie A telt dit seizoen nog zes speelronden.

AC Milan moest het opnieuw stellen zonder veteraan Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse spits kampt met een knieblessure. Bij Torino had voormalig PSV-verdediger Ricardo Rodriguez een basisplaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen