Brobbey grapt over Ten Hag: "Als hij me over 2 jaar maar haalt..."

23 april 2022, 22:10

Brian Brobbey heeft de aanwezige journalisten tijdens NEC - Ajax een leuke nabeschouwing bezorgd. De twintigjarige spits stond hen tijdens de afsluitende persconferentie te woord en reageerde daar op vragen over het vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United.

"Ik ben heel blij voor Ten Hag. Het is een heel mooie stap", citeerde Voetbal International de jonge aanvaller op de persconferentie. Als hij me over twee jaartjes maar weer haalt. Nee grapje", zei Brobbey, die daarmee de lachers in de zaal op de hand kreeg. Brobbey doelde daarmee op het feit dat Ten Hag hem na zijn vertrek naar RB Leipzig afgelopen zomer terughaalde naar de Eredivisie.

Brobbey is overigens niet van plan om de verrichtingen van voornaamste concurrent in de titelstrijd PSV te bekijken. De Eindhovenaren zijn zaterdagavond op bezoek bij middenmoter SC Cambuur. Als het in de bus erop komt, dan ga ik wel kijken. Als ik thuis ben niet. Dan volg ik het wel via livescore. Waarom ik niet kijk? Omdat ik andere dingen te doen heb."

De spits kwam als rechtsbuiten binnen de lijnen en tekende in minuut 89 voor de winnende treffer. In de bekerfinale tegen PSV kreeg Brobbey nog het vertrouwen in de punt van de aanval, maar tegen NEC koos Ten Hag weer voor Sébastien Haller.

Lees ook: Goudhaantje Brobbey trots: "Ook slechte duels moet je winnen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen