Jetro Willems flirt openlijk met PSV: 'Dat zou mooi zijn'

24 april 2022, 09:58

Jetro Willems ziet een terugkeer naar PSV wel zitten. Op social media heeft de 28-jarige linkervleugelverdediger openlijk geflirt met zijn oude club. Opvallend is dat Willems dat deed op de dag dat hij degradeerde met Greuther Fürth.

Willems verloor zaterdag met Greuther Fürth van Bayer Leverkusen (1-4), waardoor degradatie uit de Bundesliga een feit is. De linksback beschikt bij de Duitse club over een doorlopend contract, maar door de degradatie komt er mogelijk een voortijdig einde aan de samenwerking.

Op Twitter schrijft Willems dat zijn zoontje heeft voorspeld dat hij op 24 mei een transfer naar PSV maakt. 'Haha ohja? Zou wel mooi zijn', antwoordde de linksback. In een andere tweet ontkent Willems dat hij open solliciteert naar een terugkeer. 'Nee hoor, want dan bel ik John de Jong, Marcel Brands of Toon Gerbrands gewoon. Ik kan zelfs de trainer bellen', aldus de de 22-voudig Oranje-international.

Willems startte zijn profcarrière bij Sparta Rotterdam en kwam tussen 2011 en 2017 uit voor PSV. Met de Eindhovense club won hij vijf prijzen: twee keer de landstitel, een keer de KNVB Beker en tweemaal de Johan Cruijff Schaal. Vijf jaar geleden maakte Willems de stap naar Eintracht Frankfurt, dat hem in 2019 uitleende aan Newcastle United. In Engelse dienst liep hij een zware knieblessure op, waardoor hij een jaar niet in actie kwam. Sinds deze zomer staat Willems onder contract bij Greuther Fürth.

Moet PSV proberen Jetro Willems terug te halen? Praat mee!

Reacties

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk niet dat hij beter dan Max is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen