'United heeft contact opgenomen met zaakwaarnemer Timber'

24 april 2022, 18:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United maakte deze week de komst van Ajax-trainer Erik ten Hag wereldkundig. De Engelse club lijkt echter nog niet uitgewinkeld in Nederland, aangezien Ten Hag graag één speler van Ajax wil meenemen. Volgens het over Manchester United prima ingevoerde Manchester United FC MPB heeft de club zelfs de gesprekken met Jurriën Timber al geopend.

Het Twitter-account met bijna 180.000 volgers beweert de scoop te hebben bij het nieuws over Timber. 'Manchester United is in gesprek met de zaakwaarnemer van Timber. Timber zelf staat open om deze zomer samen met zijn trainer naar Manchester te vertrekken. Meer informatie volgt en andere mediakanalen zullen dit nieuws komende week waarschijnlijk aanvullen.'

Timber maakt dit seizoen veel indruk als centrale verdediger bij Ajax. Hij speelde in de Eredivisie 27 wedstrijden mee, waarin hij tevens goed was voor drie goals en een assist. Lang leek hij met Ajax het record van minste tegendoelpunten in een Eredivisie-seizoen te breken, maar de laatste weken is de defensie zo lek als een mandje. Ajax kreeg tien tegengoals in de laatste zeven wedstrijden.

Lees ook: 'Ten Hag ziet in Timber oplossing defensieve problemen United'

Bij Manchester United moet hij de defensieve problemen oplossen. Momenteel staan Raphaël Varane, Harry Maguire of Victor Lindelöf centraal achterin bij United. De ploeg kreeg met die defensie echter al 51 doelpunten tegen in 34 wedstrijden. Zoals het er nu uitziet, zal Timber geen Champions League spelen volgend seizoen als hij de overstap maakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was wel te verwachten, hij is ook gewoon erg goed. Waarschijnlijk ook goedkoper dan De Ligt.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is en blijft lastig slagen voor kleine verdedigers in de Premier League. Zelfs Otamendi (echt een geweldenaar bij Porto en Argentinië) redde het daar niet. Azpilicueta is wel iemand die heeft laten zien dat het kan, maar hij floreerde wel het meest in een 3 mans blok.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen