Rangnick stelt Ten Hag gerust: "Niet alleen een probleem bij ons"

27 april 2022, 17:16

Ralf Rangnick stelt Erik ten Hag gerust. De huidige trainer verwacht niet dat grote transfers uitblijven als Manchester United zich dit seizoen niet weet te plaatsen voor de Champions League. De Engelse club moet bij de eerste vier eindigen om een ticket voor het Miljoenenbal te bemachtigen, maar de kans lijkt klein dat het nog gaat lukken in de komende wedstrijden.

Negen verliespunten moet United namelijk nog inhalen op nummer vier Arsenal. Dat terwijl er nog maar vier wedstrijden te gaan zijn in de Premier League. Desondanks verwacht Rangnick dat zijn club interessant blijft voor topspelers. "Natuurlijk zou het beter zijn als we komend seizoen in de Champions League spelen. Maar ook andere clubs overkomt het wel eens, het is niet alleen een probleem dat bij ons speelt", aldus de interim-trainer, die aan het einde van het seizoen plaatsmaakt voor Ten Hag.

Sinds bekend is geworden dat de Nederlander het stokje overneemt op Old Trafford wemelt het van de transfergeruchten. De kans dat spelers 'nee' zeggen als de club geen Champions League speelt, is volgens Rangnick heel klein. Hij wijst naar Bruno Fernandes, de spelmaker van de ploeg die onlangs zijn contract verlengde tot medio 2026. "Zijn contract laat zien dat deze club enorm aantrekkelijk blijft. Deze club blijft interessant."

Ten Hag kan juist een reden zijn voor spelers om naar Old Trafford te gaan, stelt Rangnick op de persconferentie. "Er komt straks een nieuwe manager, met een nieuwe aanpak. Ik kijk ernaar uit om Erik en iedereen bij deze club te helpen om het beste naar boven te krijgen, zodat Manchester United snel weer een topclub kan zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen