NAC-trainer over soap Hilterman: "Dit kunnen wij niet gebruiken"

1 mei 2022, 15:15   Bijgewerkt: 1 mei 2022, 15:22

Edwin de Graaf heeft van zich laten horen nadat hij Jeredy Hilterman uit de selectie had gezet. De spits van NAC Breda liet zich zaterdagavond gaan op de huldiging van FC Emmen en dat schoot in het verkeerde keelgat in Breda. De Graaf is teleurgesteld in zijn speler.

Hilterman werd halverwege dit seizoen door NAC overgenomen van Emmen. De aanvaller mocht wel op het kampioensfeest van zijn ex-werkgever komen en verscheen ook op het podium. Daar liet hij weten dat zijn stap naar NAC een fout is geweest en dat hij graag terug zou keren naar Emmen. Daarop besloot NAC dat hij voorlopig geen deel meer uitmaakt van de selectie van trainer De Graaf. NAC sluit het reguliere seizoen vrijdag af tegen Excelsior.

Lees ook: NAC Breda schorst Hilterman na bizarre actie op Emmen-feest

"Ik ben teleurgesteld over de uitspraken die Jeredy gedaan heeft", aldus De Graaf via de clubkanalen van NAC. "We zitten met NAC in een belangrijke fase en willen vrijdag een plekje in de play-offs afdwingen. Daarna willen we succesvol zijn in de play-offs. Alles wat daarin afleidt is op dit moment niet goed. We willen ons als ploeg focussen en dan kunnen we dit niet gebruiken."

Hilterman is dit seizoen geen vaste waarde bij NAC, maar komt wel geregeld in actie. "Ik kreeg alles zondagochtend voor de eerste keer binnen. Ik was wel een beetje verbaasd na deze uitspraken. De groep is medegedeeld dat ik Jeredy per direct naar huis heb gestuurd. Zij zijn bezig met presteren en ik heb nog niet inhoudelijke met de spelers hierover kunnen praten. Ik vond wel dat we dit moesten doen om een signaal af te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen