De Ligt reageert emotioneel op overlijden van Raiola

1 mei 2022 – Matthijs de Ligt heeft zondag emotioneel gereageerd op het overlijden van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De verdediger van Juventus en de zaakwaarnemer leerden elkaar al op jonge leeftijd kennen en hadden een erg goede band. Het overlijden van de 54-jarige Italiaan komt dan ook hard aan bij de 22-jarige verdediger.

De Ligt reageert emotioneel op overlijden van Raiola

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Eerlijk gezegd ben ik nog niet klaar om dit bericht te schrijven en ik denk dat ik dat nooit zal worden", schrijft De Ligt op Instagram. "Het is te vroeg voor ons als spelers, voor je familie en in het bijzonder voor jou. 'Ik dacht dat je gek was toen je me vertelde over alle dingen die je aan het plannen was, maar uiteindelijk had je altijd gelijk. Je wist hoe de wereld werkte. Niets is onmogelijk, dat heb je aan de wereld laten zien."

De Ligt heeft bewondering voor de prestaties die Raiola als zaakwaarnemer heeft neergezet. Hoewel de spelersmakelaar bij de buitenwacht niet een hele goede reputatie had, was hij bij zijn spelers - waaronder De Ligt -  wel erg populair. "Vanaf het moment dat ik je leerde kennen, wist ik dat je een speciaal persoon was. Een compleet ander persoon dan ik, maar we hadden één ding gemeen: we wilden ons werk zo goed mogelijk doen en we wilden alles uit ons leven halen."

"Mino, ik ga je missen voor alles wat je hebt gedaan", vervolgt De Ligt. Om de slechterik te spelen tegen iedereen in mijn belang, om mijn agent te zijn, maar bovenal om mijn beste vriend te zijn. Ik weet zeker dat er ooit een moment komt waarop ik je alsnog meer kan vragen en je een knuffel kan geven. Ik mis je nu al veel te veel."


Reacties

Eredivisie

gerelateerd