Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Marseille

5 mei 2022, 07:36   Bijgewerkt: 5 mei 2022, 09:40

Feyenoord hoopt zich vanavond tegen Olympique Marseille te plaatsen voor de finale van de Conference League. De ploeg van trainer Arne Slot verdedigt in het Stade Vélodrome een 3-2 voorsprong uit de heenwedstrijd. Dat gaat Feyenoord vemoedelijk met dezelfde elf spelers als vorige week doen.

Het doel van Feyenoord wordt verdedigd door Ofir Marciano, die door de blessure van Justin Bijlow is gepromoveerd tot eerste doelman. De verdediging van de Rotterdammers zal bestaan uit rechtsback Lutsharel Geertruida, centrale verdedigers Gernot Trauner en Marcos Senesi en linksback Tyrell Malacia.

Op het middenveld kiest Slot voor het vertrouwde drietal: Orkun Kökcü, Fredrik Aursnes en Guus Til. Voorin zijn er basisplaatsen voor Reiss Nelson, Cyriel Dessers en Luis Sinisterra. In Marseille zullen de ogen vooral gericht zijn op Dessers, die vorige week zijn status als Mister Conference League bevestigde door twee keer te scoren. Met tien doelpunten is de spits topscorer van het toernooi.

Jens Toornstra is met de Feyenoord-selectie meegereisd naar Zuid-Frankrijk en behoort mogelijk ook tot de wedstrijdselectie, maar de kans is klein dat hij daawerkelijk in actie komt. De routinier, die de voorbije tijd met een enkelblessure kampte, is nog volledig fit en zal hoogstens als invaller zijn ploeg kunnen helpen in de strijd om een finaleticket.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Kökcü, Aursnes, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voorspelling: 1-1 en Feyenoord gaat door naar de finale

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen