Kieft lyrisch over Slot: "Dubbel geschenk uit de hemel"

7 mei 2022 – Wim Kieft heeft bewondering voor de prestaties van Feyenoord in Europa. Dankzij het 0-0 gelijkspel tegen Olympique Marseille strijden de Rotterdammers op 25 mei tegen AS Roma om de Conference League-bokaal. Slot heeft in korte tijd het onmogelijke gepresteerd, constateert de oud-spits.

Kieft lyrisch over Slot: "Dubbel geschenk uit de hemel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Wim Kieft is onder de indruk van de finaleplek die Feyenoord bemachtigde. 'Heel knap van Arne Slot om dit te bereiken met zijn team. Het budget haalt het niet bij die andere clubs, maar hij heeft spelers gekocht die goed bij zijn onderscheidende aanvallende speelstijl passen', schrijft de oud-aanvaller van onder meer Ajax en het Nederlands elftal in zijn column bij De Telegraaf.

Kieft bestempelt Cyriel Dessers als 'een schot in de roos'. 'En geheel volgens de Nederlandse traditie heeft Slot ook plaats ingeruimd voor de eigen talenten van Feyenoord. Als je toch ziet wat voor een ontwikkeling spelers als Kökcü, Malacia en Geertruida hebben doorgemaakt en waard zijn geworden, dan is de Conference League en de finale een dubbel geschenk uit de hemel voor Feyenoord.

Feyenoord won de heenwedstrijd tegen Marseille met 3-2, waardoor het 0-0 gelijkspel in Frankrijk genoeg was om de eindstrijd te bereiken. In de competitie stevenen de Rotterdammers bovendien af op de derde plaats.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd