'Onvrede groeit: Lewandowski 'meer dan ooit' zeker van vertrek'

8 mei 2022, 21:32

Een breuk tussen Robert Lewandowski en Bayern München lijkt steeds dichterbij te komen. De spits sprak al vaker zijn ongenoegen uit over het gebrek aan waardering dat hij van de club krijgt en zou nu 'meer dan ooit' overtuigd zijn van een vertrek uit de Bundesliga. Intussen wacht FC Barcelona geduldig af.

Lewandowski beschikt over een in 2023 aflopend contract en de onderhandelingen over een verlenging daarvan verlopen al lange tijd erg moeizaam. Twee weken geleden sprak de Pool zich daar openlijk over uit. "We gaan binnenkort opnieuw met elkaar om de tafel, maar ik heb eerlijk gezegd geen idee of daar wat uit gaat komen", zei hij tegen Sky Sports Deutschland. De spits voelde in de gesprekken te weinig waardering vanuit de club. 

Die onvrede is nu alleen nog maar meer gegroeid, meldde Sport. De Spaanse krant kwam zondag met een update over Lewandowski en weet dat zowel de contractduur en het financiële plaatje van het hem geboden contract hem tegenstaan. Zo zou het contract maximaal met één seizoen verlengd worden - hooguit met een optie op meer - wat voor de speler te weinig is. 

FC Barcelona

'Lewandowski is er inmiddels meer dan ooit van overtuigd dat zijn tijd in de Bundesliga erop zit en dat de tijd rijp is om nog een laatste avontuur in de absolute top aan te gaan', is de conclusie van de Spaanse krant. Dat is ook waar het al langer geïnteresseerde FC Barcelona in beeld komt. Toch zal de club geduldig moeten blijven. Lewandowski zelf hoopt dat Bayern komende zomer bereid is hem voor 'een redelijke prijs' te laten gaan. Alleen dan kunnen de Catalanen toeslaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen