ADO stelt geen nieuwe trainer aan en neemt boete voor lief

9 mei 2022, 12:41

ADO Den Haag gaat geen nieuwe trainer aanstellen voor de laatste wedstrijden van het seizoen. Hoewel de dispensatie van Giovanni Franken aan het einde van de dag afloopt, maakt de interim-trainer het seizoen gewoon af.

Jim van der Deijl, ADO Den Haag-watcher voor Omroep West, meldt op Twitter dat er geen nieuwe trainer komt voor de wedstrijden in de play-offs om promotie/degradatie. De Hagenaren komen dit seizoen nog minstens twee keer en hoogstens zes keer in actie. "Franken maakt het seizoen gewoon af", aldus directeur Edwin Reijntjes. De boete die ADO boven het hoofd hangt, neemt de club voor lief.

Dinsdag begint ADO Den Haag aan de play-offs met een uitwedstrijd tegen NAC Breda. Op zaterdag staat de return in het Cars Jeans Stadion op het programma. In de eventuele halve finale treft ADO de winnaar van het tweeluik tussen De Graafschap en FC Eindhoven. In de finale wacht een ontmoeting met Excelsior, Roda JC of de nummer zestien van de Eredivisie.

Franken werd begin maart bij ADO Den Haag aangesteld als opvolger van de ontslagen Ruud Brood. Omdat hij niet over de juiste papieren beschikt, kreeg hij dispensatie om tot 10 april voor de groep te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen