UEFA komt met excuses: Feyenoord-fans missen finaleticket na blunder

11 mei 2022, 14:30

Een grote groep Feyenoord-supporters is er niet in geslaagd een ticket voor de Conference League-finale in Tirana te bemachtigen. De Europese voetbalbond UEFA gaf per ongeluk de verkeerde starttijd voor de ticketverkoop door, waardoor fans geen kaartje konden kopen. De bond biedt haar excuses aan voor de gang van zaken, maar komt niet met een oplossing.

De UEFA communiceerde dat er vanaf 14.00 uur 8500 kaarten te koop zouden staan, maar de verkoop bleek al om 12.00 uur te beginnen. Daardoor zaten veel Feyenoord-supporters niet klaar om een kaartje aan te schaffen. Feyenoord hoopte bij de bond af te dwingen dat de verkoop opnieuw zou worden gedaan, maar daar gaat de UEFA niet mee akkoord.

Duizenden Feyenoord-supporters grepen zodoende naast een ticket voor de finale tussen Feyenoord en AS Roma. Feyenoord hoopte via een juridische weg iets af te kunnen dwingen, maar dat bleek niet nodig. Via de clubwebsite laat Feyenoord weten dat de UEFA excuses wil aanbieden voor de gang van zaken.

De UEFA meldt zelf dat 89 procent van de tickets naar inwoners uit Albanië is gegaan. Het primaire doel van de bond is om zo veel mogelijk inwoners uit het organiserende land in het stadion te krijgen.

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is dat voor een lulkoek? Er staat geen 1 Albaniër op het veld straks. Waarom zou je dan zoveel kaarten aan Albaniërs geven? De clubs zijn voor hun eigen fans. Zij reizen en juichen al decennia mee met hun club. En nu staan ze in de finale en mogen ze er niet bij zijn? Echt absurd dit.

X22Report
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

UEFA, FIFA, VN, WHO, WEF, Kabinet allemaal 1 pot globalistische nattigheid.

MrHamstring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Per ongeluk my ass 😅

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ok uefa, word maar geloofwaardig. De tickets zijn voor Albanezen bedoeld? Blokkeer dan alle tickets die worden doorverkocht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen