St. Juste heeft transfer te pakken; Neres-deal kwestie van tijd

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 mei 2022 – Jeremiah St. Juste speelt na de zomer voor Sporting Lissabon. Dat heeft zijn huidige club FSV Mainz bekendgemaakt. De verdediger, die dit seizoen slechts negen keer in actie kwam door een schouderblessure, maakte voor circa tien miljoen euro de overstap. In Portugal tekent hij een contract voor vier seizoenen.

St. Juste heeft transfer te pakken; Neres-deal kwestie van tijd

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Jeremiah benaderde ons met de wens om naar Sporting Lissabon te verhuizen, omdat hij de stap wilde maken naar een ploeg die Europees voetbal speelt. Dat begrepen we, maar het was voor ons belangrijk om een goede prijs voor hem te krijgen", vertelt sportief directeur Christian Heidel op de website van de club. "We wensen Jeremiah het allerbeste met zijn avontuur. Hij speelde hier drie jaar een belangrijke rol, al kon hij dit seizoen door een blessure maar een paar wedstrijden spelen."

St. Juste kwam in 2019 bij Mainz nadat hij in Nederland actief was bij sc Heerenveen en Feyenoord. Vanaf dag één was hij zeker van een basisplaats, maar door blesssures moest hij meerdere keren vanaf de kant toekijken in de Bundesliga. Desondanks maakte hij indruk in 69 wedstrijden. De afgelopen seizoenen werd hij gelinkt aan Borussia Dortmund, West Ham United en Bayer Leverkusen, maar nu kiest hij dus voor een avontuur bij de nummer twee van Portugal.

David Neres
Het moet heel gek lopen, wil David Neres een transfer naar Benfica mislopen. De aanvaller van Shakthar Donetsk is met de club in de afrondende fase van de onderhandelingen terechtgekomen. Alleen het salaris kan nog een eventueel struikelblok vormen, maar A Bola denkt dat niets een overstap nog in de weg staat. Bij de nummer drie van de Portugese competitie gaat de aanvaller samenwerken met Roger Schmidt, die komend seizoen de nieuwe trainer is in Lissabon.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd