Mazraoui bevestigt droomtransfer: ''Besef het nu nog niet''

11 mei 2022, 22:46

Noussair Mazraoui kreeg tijdens zijn wissel in het kampioensduel van Ajax een staande ovatie van het publiek. De rechtsachter van de Amsterdammers speelde zijn laatste duel voor Ajax in de Johan Cruijff ArenA, wegens zijn transfer naar het Duitse Bayern München. Een trotse Mazraoui bevestigde na afloop dat de deal inderdaad helemaal rond is.

Mazraoui werd dit seizoen al regelmatig gevraagd naar zijn toekomstplannen, maar wilde daar zelf nog niet al te veel op ingaan. Dat had vooral te maken met het feit dat hij zich wilde focussen op de prestaties met de Amsterdamse club. Nadat Ajax zich in eigen huis wist te kronen tot landskampioen nam de rechtsback de felicitaties van ESPN-verslaggever Hans Kraay junior in ontvangst. "Dankjewel. Dit is het juiste moment. We zijn kampioen."

Mazraoui heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt bij Ajax, waardoor hij volgend seizoen uitkomt voor het Duitse Bayern München. "Of Bayern München droomclub voor mij is naast Ajax? Absoluut", aldus Mazraoui, die het wel moeilijk vindt om afscheid van Ajax te nemen. "Ik besef nu nog niet dat er een einde aan komt, maar het is geweldig dat iedereen het mij gunt. Ik houd van de supporters en deze club."

De laatste wedstrijd voor Mazraoui in de eigen Johan Cruijff ArenA, waar hij als jonge speler debuteerde, was dan ook erg bijzonder. "Ik ben een gevoelige jongen en iedereen weet dat dit mijn laatste thuiswedstrijd was. Het voelde als een afscheid. Emotioneel, besluit de 24-jarige speler uit Leiderdorp.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen