Huwelijk dwarsboomt mogelijk rentree Vincent Janssen in Oranje

14 mei 2022 – De kans is aanwezig dat Vincent Janssen voor een lastig dilemma komt te staan, mocht hij tot de definitieve groep van het Nederlands elftal behoren. De 27-jarige spits maakt voor het eerst sinds 2017 deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal, maar heeft uitgerekend op de dag na de eerste interland van Oranje al iets bijzonders gepland staan.

Huwelijk dwarsboomt mogelijk rentree Vincent Janssen in Oranje

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Janssen namelijk al langere tijd op 4 juni zijn huwelijk gepland staan. De spits was van plan om zijn vrouw in de Verenigde Staten het jawoord te geven. Direct na zijn uitverkiezing voor Oranje had Janssen contact met Zeist over wat wijsheid is. Een dag voor zijn bruiloft opent Oranje namelijk de Nations League-poulefase tegen België.

De dagen daarna volgen nog interlands tegen Wales en Polen. Janssen zou direct de eerste wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan als hij wordt opgeroepen. Het is niet bekend wat de standpunten van de spits en bondscoach Louis van Gaal zijn in deze situatie.

Pas op 27 mei hoort Janssen definitief of hij tot de groep behoort. De aanvaller van Monterrey is een van de vier geselecteerde spitsen: naast eerste keuze Memphis Depay hopen ook Luuk de Jong en Wout Weghorst op een aanbieding.

Lees ook: Kritiek op keuze Van Gaal: 'Brobbey laat zich meer gelden'

Reacties

Oranje

gerelateerd