Ten Hag blij met Schreuder: "Mijn erfenis bij hem in goede handen"

16 mei 2022 – Erik ten Hag vindt het een verstandige keuze van Ajax om Alfred Schreuder aan te stellen als zijn opvolger. De huidige oefenmeester van Club Brugge volgt na dit seizoen de naar Manchester United verkassende Erik ten Hag op.

Ten Hag blij met Schreuder: "Mijn erfenis bij hem in goede handen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Erik ten Hag en Schreuder werkten in het verleden al samen bij Ajax, waar Schreuder de assistent was van de Tukker. "Ik heb nog niet gesproken, maar wel geappt met Alfred Schreuder. Hij wil graag praten. Een soort overdracht. Ik denk dat mijn erfenis wel in goede handen is bij hem. We zijn hier samen begonnen", aldus Ten Hag in gesprek met het Algemeen Dagblad

"Hij weet waar Ajax vandaan komt en welke ontwikkeling de club heeft doorgemaakt. Maar ook: welke cultuur en structuur hier ontwikkeld zijn. We zijn een bepaalde reis ingegaan. De identiteit van Ajax is versterkt. De dominantie zie je terug in alle data van de eredivisie en de stappen worden ook onderbouwd door data in de Champions League."

Schreuder verkast met een landstitel op zak naar Amsterdam. Club Brugge was maandenlang in de achtervolging, maar passeerde stuntkoploper Union Saint-Gilloise uiteindelijk in de play-offs.

Reacties

Ajax

gerelateerd