'Feyenoord ondervindt flinke concurrentie in strijd om Maatsen'

18 mei 2022, 11:30

Dat Feyenoord zich gaat versterken met Ajax-spits Danilo, staat zo goed als vast. Maar daar zal het niet bij blijven. Zo toonden de Rotterdammers in een eerder stadium al interesse in Ian Maatsen. Mochten ze serieus werk willen maken van zijn komst, zullen alle zeilen bijgezet moeten worden. Borussia Dortmund heeft zijn naam naar verluidt ook op het lijstje staan. 

Dat meldt het Duitse Bild althans. Borussia Dortmund is op zoek naar versterking voor de linkerflank, aangezien Nico Schultz en Raphaël Guerreiro op de nominatie staan om te vertrekken. Volgens het Duitse medium is Maatsen een van de kandidaten om de nummer twee van de Bundesliga op die positie van vers bloed te voorzien. Maatsen staat momenteel nog onder contract bij Chelsea, maar daar heeft hij geen toekomst. Hij maakte in het afgelopen seizoen indruk bij Coventry City. Maatsen kwam liefst veertig keer in actie op het tweede niveau van Engeland en trof driemaal doel. 

Of de interesse van Feyenoord in Maatsen, waarvan het doorgaans goed geïnformeerde 1908 vorige maand al melding maakte, concreet wordt, zal de komende tijd moeten blijken. Dat lijkt ook af te hangen van de toekomst van Tyrell Malacia. De linksback is bezig aan een uitstekend seizoen en heeft zich daardoor in de kijker gespeeld. Hij staat zelf niet onwelwillend tegenover een transfer en als het juiste bedrag wordt geboden, is Feyenoord bereid om mee te werken. De Rotterdammers zetten in op een flinke transfersom. Afgelopen zomer meldde Club Brugge zich nog voor de handtekening van Malacia, maar de Belgische topclub kreeg te horen dat ze minimaal tien miljoen euro moest neerleggen. 

Lees ook: 'Ten Hag laat Malacia links liggen en denkt aan andere verdediger'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen