'Man United houdt rekening met mislopen Frenkie en heeft plan B'

18 mei 2022 – Het is nog de vraag of het Manchester United van Erik ten Hag Frenkie de Jong kan overnemen van FC Barcelona. Zo niet, dan heeft de club echter al een alternatief op het oog. FootballTransfers weet dat de 27-jarige Sergej Milinkovic-Savic van SS Lazio na De Jong de volgende op het lijstje is in Manchester. 

'Man United houdt rekening met mislopen Frenkie en heeft plan B'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Al jarenlang wordt Milinkovic-Savic nadrukkelijk gevolgd door United. Onlangs gaf Cladio Lotito, president van Lazio, nog aan een bod van liefst 140 miljoen euro voor de Serviër te hebben afgewezen. FootballTransfers heeft echter begrepen dat dat slechts een strategie was om de prijs op te drijven. In werkelijkheid zou hij voor 'slechts' zeventig miljoen euro of zelfs minder op te pikken zijn. 

Wel moet Manchester United rekening houden met concurrentie van Paris Saint-Germain en Juventus. Beide clubs zien zelf echter in United-speler Paul Pogba hun eerste keus. De club die misgrijpt, zal zich dus echter ook op de Lazio-middenvelder gaan richten. Het waarschijnlijke vertrek van Pogba en ook Nemanja Matic is voor United juist weer de reden om het middenveld te willen versterken.

Frenkie de Jong
En ook daar is Milinkovic-Savic niet eerste keus, want de club hoopt nog altijd op een reünie tussen Ten Hag en De Jong. Daar mag de club nog altijd op hopen. Hoewel Xavi er niet per se happig op is om een van zijn belangrijkste middenvelders kwijt te raken, maakt de financiële situatie van de Catalaanse club dat een vertrek tegen een redelijke prijs niet uitgesloten is. 

Reacties

Premier League

gerelateerd