PSV bereid miljoenen te betalen voor terugkeer Luuk de Jong

19 mei 2022, 23:42

PSV is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij een oude bekende. De Eindhovenaren zetten volgens het Eindhovens Dagblad vol in op een terugkeer van Luuk de Jong. De 31-jarige spits speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Barcelona, maar Sevilla is zijn eigenlijke werkgever.

PSV heeft er veel voor over om De Jong terug te halen naar het Philips Stadion. Ondanks dat de Oranje-international 31 jaar is en zodoende weinig restwaarde heeft, zijn de Eindhovenaren bereid miljoenen uit te trekken voor zijn komst. Bij Sevilla beschikt De Jong over een contract dat nog één jaar doorloopt, tot de zomer van 2023.

De Jong moet bij PSV de opvolger worden voor Eran Zahavi, die na twee jaar Eindhoven een nieuw avontuur aangaat. Vooralsnog is het echter onduidelijk of de spits een terugkeer wel ziet zitten en of Sevilla bereid is mee te werken aan een transfer. Een belangrijke troef die PSV in handen heeft, zo stelt het Eindhovens Dagblad, is dat De Jong in Eindhoven een vrijwel zekere basisplaats heeft. Dat zou met het oog op het WK in het voordeel van PSV kunnen werken.

Eerder kwam De Jong tussen 2014 en 2019 uit voor PSV. Met de Eindhovenaren won hij drie keer de landstitel (2015, 2016 en 2018) en tweemaal de Johan Cruijff Schaal (2015 en 2016). In het seizoen 2018/19 werd De Jong samen met Dusan Tadic topscorer van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen