Flekken: "Zou mooi zijn als er een club als Ajax komt aanzetten"

21 mei 2022, 14:54

Mocht Mark Flekken ooit bij SC Freiburg vertrekken, dan staat hij open voor een overstap naar de Nederlandse top. De 28-jarige doelman heeft zich door zijn goede prestaties in de kijker gespeeld van meerdere clubs, maar lijkt zijn huidige werkgever de komende transferperiode nog niet te gaan verlaten.

Flekken was tot voor kort een voor het Nederlandse publiek relatief onbekende keeper, maar staat sinds hij werd opgeroepen voor Oranje volop in de belangstelling. Ongetwijfeld houden de Nederlandse topclubs de verrichtingen van Flekken ook in de gaten. En voor Ajax, PSV en Feyenoord, die dit seizoen de nodige problemen onder de lat hebben gekend, zou de keeper een interessante optie kunnen zijn

Voorlopig zit Flekken goed op zijn plek bij Freiburg. "Mocht ik ooit een stap maken, dan sta ik open voor alles. Ook voor Nederland", aldus Flekken in gesprek met De Telegraaf. "Natuurlijk zou het mooi zijn als er een club als bijvoorbeeld Ajax komt aanzetten. Maar ik hou er niet zo van om te speculeren. Ik ben iemand die kijkt wat er op zich afkomt en niet te ver wil vooruitdenken."

In een interview met het Algemeen Dagblad gaf Flekken aan dat hij met het oog op het WK waarschijnlijk bij Freiburg blijft. "De kans is groot dat ik alles ga spelen. Dat is belangrijk. En Freiburg speelt inmiddels toch op een niveau dat ertoe doet. Straks ook in Europa. Ik zit hier gewoon goed, hoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen