Deze clubs kan PSV loten in de Champions League-voorronde

22 mei 2022 – PSV kent de mogelijke tegenstanders in de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren hebben bij de loting op 18 juli een beschermde status. Zondagavond viel APOEL Nicosia af als een van de mogelijke kandidaten.

Deze clubs kan PSV loten in de Champions League-voorronde

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het leek er zaterdagavond lange tijd op dat PSV naast een beschermde status zou grijpen, maar door een laat tegendoelpunt van AS Monaco tegen RC Lens (2-2) zit de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij toch aan de goede kant van de streep.

PSV zal het in de derde voorronde van de Champions League opnemen tegen AS Monaco, Sturm Graz, Union Sint-Gillis en de winnaar van FC Midtjylland tegen Fenerbahçe of AEK Larnaca.

Om de groepsfase van de Champions League te bereiken, zal PSV allereerst de derde voorronde en vervolgens de play-offs moeten overleven. Op 2 of 3 augustus begint voor de Eindhovenaren het Europese seizoen.

Reacties

PSV

gerelateerd