Alles over de verloren Conference League-finale van Feyenoord

26 mei 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 25 mei.

Alles over de verloren Conference League-finale van Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Feyenoord op rapport: backs blinken uit, één negatieve uitschieter
Feyenoord is er woensdagavond niet in geslaagd om het sublieme Europese seizoen te bekronen met een hoofdprijs. In de finale van de UEFA Conference League bleek AS Roma met 1-0 te sterk. Daardoor blijft de ploeg van Arne Slot, ondanks een geweldige campagne, met lege handen achter. FCUpdate.nl legt de optredens van de Feyenoord-spelers langs de meetlat. Wie heeft zijn visitekaartje afgegeven en wie gaf niet thuis?

Coëfficiënten: zelfs jagen op Frankrijk niet uitgesloten
Het droomseizoen van Feyenoord eindigde na de 1-0 nederlaag in de finale van de Conference League in mineur. De Rotterdammers gingen onderuit tegen AS Roma, maar mogen toch trots op zichzelf zijn. Mede dankzij de Rotterdammers telt Nederland weer serieus mee in Europa.

Pijnlijk voor Feyenoord én Ajax: record Mourinho na zege
De overwinning van AS Roma op Feyenoord in de finale van de Conference League woensdagavond heeft José Mourinho een record opgeleverd. De Portugese coach is namelijk de eerste manager die alle drie de grote Europese finales heeft gewonnen. Het leek erop dat de oefenmeester dat maar al te goed wist na het laatste fluitsignaal in Tirana.

Slot baalde van eerste helft Feyenoord: "Speelden heel matig"
Feyenoord-trainer Arne Slot baalde woensdagavond van de eerste helft die zijn elftal op de mat legde. Aan de spanning wilde de coach het niet wijten ("Want in de eerste minuten hadden we de overhand"), maar daarin speelde het AS Roma volledig in de kaart met een 1-0 voorsprong. 

Dessers zag verschil tussen Feyenoord en AS Roma: "Meedogenloos"
Feyenoord-spits Cyriel Dessers was eerlijk en realistisch woensdagavond na de verloren Conference League-finale tegen AS Roma. De Belg zag dat de Rotterdammers goed waren, maar dat slechts één fout het verschil maakte in Tirana. Toch zag hij nog een ander verschil tussen beide ploegen: de verdedigende meedogenloosheid.

Slot zet teleurstellende finalereeks Nederlandse trainers door
Met finaleplaatsen voor Feyenoord en Rangers in respectievelijk de UEFA Conference League en Europa League leek er eindelijk weer een Nederlandse trainer met een Europese hoofdprijs vandoor te gaan. Maar zover mocht het helaas niet komen

Reacties

Eredivisie