Mancini wekt verbazing met 'losse handjes' tijdens Roma-feest

26 mei 2022, 11:47

Bij Gianluca Mancini was het adrenalineniveau na het laatste fluitsignaal van de Conference League-finale tegen Feyenoord nog niet gezakt. Zijn teamgenoten bij AS Roma kunnen daarover meepraten.

De 26-jarige verdediger maakte tijdens het feestgedruis een nogal opgefokte indruk. De afgelopen twaalf uur zijn meerdere video's opgedoken waaruit blijkt dat Mancini nogal losse handjes heeft.

Zo gaat een video rond waarop is te zien dat Mancini een knuffel krijgt van Bryan Cristante, maar daar niet van gediend is. De verdediger duwt zijn ploeggenoot weg en geeft hem vervolgens een tik tegen de bovenarm.

Even later krijgt Mancini het aan de stok met Felix Afena-Gyan. Te zien is dat de jonge speler eerst een tikje in het gezicht krijgt en vervolgens (buiten beeld) een wat hardere klap. Aan een journalist heeft Mancini laten weten dat hij vaker met Afena-Gyan 'vecht' en het om 'een dolletje' ging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit roma is gewoon geen team. Horen in de el ,en zijn te sterk voor conf league. Maar goed ik vind het sowieso slecht dat je van het ene toernooi naar het andere gaat . Uitgeschakeld dan is het klaar

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, bij Juventus in 1996 stonden ze ook ‘van den top tot d’n teen stijf van d’n drog’ , dus het zou me niet verbazen dat er iets is geslikt door dezen of genen maar laat ik het netjes houden en zeggen dat het gewoon een raar mannetje is?!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen