Feyenoord lijkt aardig bedrag over te houden aan vertrek Linssen

26 mei 2022 – De Conference League-finale was naar alle waarschijnlijkheid de laatste wedstrijd van Bryan Linssen in het shirt van Feyenoord. De 31-jarige aanvaller is volgens 1908 dicht bij een overgang naar Urawa Red Diamonds.

Feyenoord lijkt aardig bedrag over te houden aan vertrek Linssen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het is geen geheim dat Linssen in de belangstelling staat van Urawa Red Diamonds. De ervaren aanvaller erkende onlangs dat zijn voetbaltoekomst mogelijk in Japan ligt. Kortgeleden bereikte de aanvaller een persoonlijk akkoord met de huidige nummer vijftien van de J1 League.

Feyenoord heeft deze week een afvaardiging naar Japan gestuurd om de deal met Urawa Red Diamonds rond te maken. De Rotterdammers lijken een aardig zakcentje over te houden aan de transfer: een 'forse' miljoen. Een relatief hoog bedrag voor een 'oudere' speler met een contract dat nog één jaar doorloopt.

Linssen maakte in de zomer van 2020 transfervrij de overstap van Vitesse naar Feyenoord. Namens de Rotterdammers maakte hij 28 doelpunten in 91 wedstrijden. Eerder kwam Linssen uit voor Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen. Urawa Red Diamonds wordt zijn eerste buitenlandse avontuur.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd