'Sevilla schakelt door naar Feyenoords Senesi na miljoenendeal'

27 mei 2022 – Feyenoord kan verdediger Marcos Senesi (25) deze zomer mogelijk voor een fraai bedrag gaan verkopen aan Sevilla. De Argentijnse verdediger heeft een aflopend contract in 2023, maar kan miljoenen in het laadje brengen als Diego Carlos een zomertransfer gaat maken. Dan schakelt men in Spanje namelijk door naar Rotterdam-Zuid.

'Sevilla schakelt door naar Feyenoords Senesi na miljoenendeal'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt transferspecialist Matteo Moretto vrijdagavond althans. Diego Carlos gaat volgens Fabrizio Romano, een collega van Moretto, vrijwel zeker de overstap naar Aston Villa maken. Hij gebruikte voor die deal de term 'Here we go', waardoor de overgang van Carlos in kannen en kruiken lijkt. Ook onder anderen El Mundo Deportivo meldt dat de overgang van de Braziliaan rond is.

Volgens Moretto schakelt Sevilla door naar Feyenoord's Senesi zodra de deal gecommuniceerd wordt, naar verwachting dinsdag. Daarbij hebben de Rotterdammers een goede onderhandelingspositie, aangezien er 31 miljoen voor hem op tafel komt. Collega-verdediger Jules Koundé vertrekt mogelijk ook, al wil Sevilla hem niet voor minder dan 65 miljoen euro laten gaan.

Lees ook: Feyenoord op rapport: backs blinken uit, één negatieve uitschieter

Senesi kende een uitstekend seizoen met Feyenoord en scoorde ook in de Conference League-finale een meer dan ruime voldoende. Zijn goede voetbaljaar leverde de Argentijn een oproep op voor de nationale ploeg van zijn land – ondanks de interesse van Italië – en speelde hij zich in de kijker van verschillende clubs. AS Roma zou geïnteresseerd zijn, terwijl ook Sevilla dus serieuze belangstelling heeft.Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd