Malacia over geruchten: "Ik ben toe een aan volgende stap"

31 mei 2022, 13:59

Tyrell Malacia denkt klaar te zijn voor een transfer naar het buitenland. De 22-jarige linksback maakte dit seizoen veel indruk in de defensie van Feyenoord, dat mede dankzij hem de finale van de Conference League bereikte. Daardoor staat hij onder meer in de belangstelling van Manchester United.

Over contacten met andere clubs wilde hij weinig zeggen. "Ik ben zeker klaar voor een volgende stap", reageerde hij tegenover RTV Rijnmond. "Maar eerst wil ik me focussen op Oranje en hier spelen. Voor mijn gevoel gebeurt alles met een reden en staat alles geschreven. Als dit het juiste moment is, is dit het juiste moment. Ik ben er niet helemaal mee bezig, in mijn achterhoofd speelt het wel. Maar ik wil me er niet over uitlaten."

Eerst wil Malacia opnieuw een goede indruk achterlaten tijdens de interlands met het Nederlands elftal. Vrijdag wacht België. "De trainer was lovend naar mij. Je moet bij je club presteren, dat ben ik aardig aan het doen. Maar ik wil in elke interlandperiode laten zien dat ik hoor te spelen", aldus de linkervleugelverdediger, die de komende weken een basisplaats lijkt te krijgen.

Een week geleden was er nog weinig reden om te lachen voor de verdediger. AS Roma was in de finale van de Conference League met 1-0 te sterk. "Heel zuur, als je er zo dichtbij bent vind ik dat je 'm gewoon moet pakken. Vooral in de eerste helft speelden we niet zoals altijd, de eerste twintig minuten van de tweede helft wel. Als zulke ballen er dan niet in gaan zit ook alles een beetje tegen", doelt hij op zijn schot op de lat. "Het was 'm net niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen