Memphis stormt top drie binnen en heeft Van Persie in het vizier

3 juni 2022, 22:31

Memphis Depay was vrijdagavond weer eens erg belangrijk voor het Nederlands elftal. De spits maakte twee doelpunten tegen België en is hard op weg om topscorer aller tijden van Oranje te worden. Memphis heeft daar nog tien doelpunten voor nodig.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Belgen stond Memphis op de vierde plek. Dankzij zijn twee treffers tegen De Rode Duivels ging hij Patrick Kluivert (40 doelpunten) voorbij op de ranglijst. Klaas-Jan Huntelaar (42 doelpunten) is de volgende waar door Memphis op wordt gejaagd. Dat lijkt echter slechts een kwestie van tijd te zijn.

Daarna is alleen Robin van Persie nog maar in te halen voor Memphis. Van Persie maakte namelijk vijftig doelpunten in 102 wedstrijden. Memphis staat na vanavond op 41 doelpunten en daar hij de spits van FC Barcelona 78 interlands voor nodig. Het voordeel voor Memphis is dat behalve hij de volledige top vijf van de topscorerslijst al gestopt is.

Memphis gaat, als hij fit blijft, dit kalenderjaar minimaal nog acht wedstrijden spelen met Oranje. In de Nations League wachten wedstrijden tegen achtereenvolgens Wales, Polen, Wales, Polen en België. Daarna volgt het WK in Qatar. In de groepsfase speelt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal tegen Senegal, Ecuador en Qatar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij komt niet in de buurt van v persie ,v basten ,kluivert v nistelrooij etc . Heeft mazzel dat we nu veel meer wedstrijden spelen . Straks voor het echie op het wk of ek zien we hem weer niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen