Ajax-target Bergwijn duidelijk: "Ik wil nu weg bij Tottenham"

5 juni 2022, 11:48

Steven Bergwijn heeft zich in een gesprek over zijn toekomst op de vlakte gehouden over de interesse van Ajax. De club is weer serieus met de komst van de aanvaller bezig, nadat eerdere pogingen afgelopen winter geen succes opleverden. Hoewel Bergwijn het over Ajax nog niet wilde hebben, was hij over zijn vertrekwens bij Tottenham Hotspur wel duidelijk.

"Of ik met Alfred Schreuder heb gesproken over mijn toekomst? Ik ben nu bij Oranje en daarna gaan we kijken", ontweek Bergwijn de vraag van het Algemeen Dagblad. "Het zou mooi zijn als er snel duidelijkheid komt. Ik moet gewoon gaan spelen. Maar ik wil nu weg bij Spurs, dat is duidelijk."

Hij dacht terug aan afgelopen winter, toen Ajax hem ook wilde hebben. "Toen mocht ik niet weg bij Spurs en heb ik daar geen problemen gemaakt. De laatste maanden werd er nauwelijks naar mij omgekeken daar. Nu wil ik ergens wekelijks spelen." Daarbij is het mogelijk om via Ajax opnieuw in een topcompetitie te belanden. "Dat zou kunnen ja. Het gaat om mijn situatie nu, dat moet anders."

Champions League

Mocht hij voor Ajax kiezen, dan is Bergwijn in ieder geval verzekerd van Champions League-voetbal. "Dat is niet eens topprioriteit", zei hij daar zelf echter over. "Al zou het lekker zijn. Wat belangrijk is, is dat ik ga spelen."

Lees ook: Bergwijn getipt: "Als hij de mogelijkheid krijgt

Lees ook: Louis van Gaal: "Van mij mag-ie zo snel mogelijk naar Ajax"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rieks1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toen mocht ik niet weg bij Spurs en heb ik daar geen problemen. De laatste maanden werden gemaakt naar mij om gekeken daar.....ja misschien even nalezen wat je hier schrijft , rare zinnen hoor .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou voor dat geld toch nog fff rondkijken .

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu ben ik het wel met je eens 😉

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bergwijn is een topper voor de eredivisie . Maar voor dat geld kun je beter misschien weer eens kijken naar een talent uit byv zuid amerika . Bergwijn zal niet veel beter worden en is best wisselvallig. Tottenham is ook niet helemaal gek . Maar goed Ajax betaalde ook 20 mil plus voor blind en voor klaassen . Weggegooid geld ookal heb je genoeg geld

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lees net dat ze 30 miljoen willen hebben … lekker op de bank laten zitten daar volgend seizoen 👍🏼

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen