'Inter denkt aan vertrek Dumfries; Ten Hag volgt situatie in Milaan'

7 juni 2022, 14:03

Denzel Dumfries zou zomaar eens zijn laatste wedstrijd in het shirt van Internazionale hebben gespeeld. De grootmacht uit Milaan denkt er naar verluidt serieus over na om de rechtsback deze zomer te verkopen. Manchester United zou het wel zien zitten om zaken te doen.

Dumfries (26) heeft zijn eerste seizoen bij Inter net achter de rug. De ex-PSV'er greep met zijn club net naast de landstitel, maar won wel de Coppa Italia en de Supercoppa Italiana. De geboren Rotterdammer ligt tot medio 2025 vast in het Stadio Giuseppe Meazza. Toch is een vroegtijdig vertrek gezien de financiële situatie van Inter een serieuze optie.

Het Italiaanse medium Calciomercato weet namelijk te melden dat Inter op die manier Alessandro Bastoni of Lautaro Martínez zou kunnen behouden. Dumfries werd al vaker gelinkt aan Bayern München, waar hij zou moeten concurreren met onder meer Noussair Mazraoui. Ook Ten Hag houdt de situatie vanuit Manchester in de gaten. Hij wil namelijk graag een extra rechtsback aan zijn selectie toevoegen.

Inter betaalde een jaar geleden een kleine vijftien miljoen euro aan PSV om Dumfries over te kunnen nemen. Hij speelde 44 wedstrijden tijdens zijn eerste seizoen en was daarin goed voor vijf doelpunten en zeven assists. Bij Inter heeft men al wat mogelijke opvolgers op het oog. Manuel Lazzari, Juan Cuadrado, Wilfried Singo en Dodo worden genoemd in Milaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen