'Ajax troeft PSV af en gaat om tafel met Italiaans toptalent'

8 juni 2022, 11:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat deze week om tafel met de zaakwaarnemers van Wilfried Gnonto. De spits van FC Zürich wordt begeerd door veel Europese clubs, waaronder de Amsterdammers en PSV. Ajax lijkt echter een stuk doortastender dan de concurrent en gaat in gesprek om een transfer te bespreken.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio staat Gnonto op de lijst bij Ajax om de voorhoede van een kwaliteitsimpuls te voorzien. De jonge aanvaller maakte afgelopen week zijn officiële debuut als international bij Italië. Dat heeft hij te danken aan een uitstekend seizoen bij FC Zürich, waar hij goed was voor acht doelpunten in de competitie.

Ook PSV wilde de aanvaller dolgraag strikken, maar lijkt naast zijn handtekening te grijpen. Ajax heeft nog wel forse concurrentie voor zijn komst. Vooral in Italië staat Gnonto er opvallend goed op. Bologna, Sassuolo, Torino en Sampdoria hopen de aanvaller tot een transfer te verleiden, terwijl er ook interesse bestaat uit de Duitse Bundesliga.

Gnonto kan hoogstwaarschijnlijk voor een relatief lage transfersom worden overgenomen, omdat hij nog slechts een eenjarig contract heeft in de Zwitserse competitie. De afgelopen dagen werden bedragen van rond de vijf miljoen euro genoemd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen