'Feyenoord klopt in zoektocht naar nieuwe spits aan bij Sporting'

10 juni 2022, 21:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Andraz Sporar staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van Feyenoord. De spits kan bij Sporting CP niet rekenen op veel speeltijd en daar hoopt Frank Arnesen van te profiteren. De technisch directeur van Feyenoord hoopt deze zomer nog een nieuwe aanvalsleider te presenteren.

Sporar staat sinds de zomer van 2020 onder contract bij Sporting, maar van een echte doorbraak is het nog niet gekomen. Ook komend seizoen is er volgens het Portugese medium Record weinig ruimte voor de international van Slovenië. In Rotterdam-Zuid kan men nog wel een nieuwe spits gebruiken. Cyriel Dessers is al vertrokken en Bryan Linssen staat op het punt om naar Japan te verkassen.

Arnesen haalde bij aarstrivaal Ajax al de transfervrije Danilo op, maar een spits is natuurlijk niet genoeg in De Kuip. Sporar wordt al enige maanden gelinkt aan Feyenoord en ook deze zomer is het weer zover. De aanvaller ligt nog tot medio 2025 vast bij Sporting, dat twee jaar geleden zes miljoen euro voor hem betaalde aan Slovan Bratislava. Daarna werd hij twee keer verhuurd door de Portugezen.

De 28-jarige Sporar was namelijk een tijdje te bewonderen in het shirt van SC Braga en voetbalde afgelopen seizoen in Engeland bij Middlesbrough. De ex-speler van Interblock Ljubljana, Olimpija Ljubljana, FC Basel, Arminia Bielefeld en Slovan was in de Championship goed voor acht doelpunten in 35 wedstrijden. Het is niet duidelijk of Sporting hem liever wil verhuren of verkopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2e Bozenik? laat maar zitten dan

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou geen aanwinst zijn denk ik. net nieuws denk k ook.

BenBottelier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Winkelen voor afdankertjes. Volgend jaar hopen op playoffs voor conference league. Wordt plaats 6 in de competitie. Zonde hoor.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen