Schreuder haalt oude bekende naar Ajax voor technische staf

17 juni 2022 – Alfred Schreuder heeft de invulling van zijn technische staf voor het komende seizoen definitief rond. De nieuwe trainer van de Amsterdammers haalt Matthias Kaltenbach (37) binnen als opvolger van Winston Bogarde. Laatstgenoemde had Schreuder ondanks een aflopend contract niet meer nodig in het nieuwe seizoen.

Schreuder haalt oude bekende naar Ajax voor technische staf

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat melden Voetbal International en De Telegraaf vrijdag. De Duitser tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog eens twee jaar in de Johan Cruijff Arena. Eerder werkte Kaltenbach prettig samen bij 1899 Hoffenheim – die club waar hij door Ajax wordt weggekocht – met Schreuder. Hoeveel er voor zijn diensten betaald wordt, is niet bekend.

De verdere invulling van de technische staf bij Ajax bestaat uit onder meer Michael Reiziger, die anders dan Bogarde wel mocht blijven. Erik ten Hag nam Mitchell van der Gaag mee naar Manchester United, maar voor hem komt niet per se een vervanger. Schreuder heeft aangegeven zijn technische staf enigszins te willen inkrimpen.

Lees ookLoodzwaar competitieslot voor Ajax: krakers en verre uitwedstrijden

Ajax begint komende week alweer in de voorbereiding op het nieuwe seizoen: op woensdag 22 juni staat de eerste training gepland. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen oefenen de Amsterdammers onder meer tegen Red Bull Salzburg. Kaltenbach zal normaliter meteen vanaf het begin van het seizoen aansluiten bij de regend landskampioen van Nederland. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd