Spelers op proef bij SC Cambuur, Go Ahead Eagles en Roda JC

20 juni 2022, 12:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De komende tijd zijn nieuwe gezichten te bewonderen op de trainingsvelden van SC Cambuur, Go Ahead Eagles en Roda JC. De clubs hebben spelers op proef.

Cambuur

Bij Cambuur gaat het om Jeremy Helmer. De 24-jarige middenvelder vertrekt deze zomer bij AZ en is op zoek naar een nieuwe club. Door blessures is hij de laatste jaren weinig aan spelen toegekomen. Op 13 december 2019, toen hij door AZ werd verhuurd aan De Graafschap, kwam hij voor het laatst in actie in een officiële wedstrijd.

Go Ahead

Luca Nikolai gaat bij Go Ahead een contract proberen te verdienen. De negentienjarige Duitse verdediger is tot en met de oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki (woensdag 29 juni) op proef in Deventer. Als jeugdspeler kwam hij uit voor Borussia Mönchengladbach en MSV Duisburg. Zijn profdebuut heeft Nikolai nog niet gemaakt.

Roda JC

Ali Barak en DJ Buffonge krijgen een kans bij Roda JC. Barak is een negentienjarige linksback van Bayer Leverkusen, die mag uitkijken naar een nieuwe club. Buffonge genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Manchester United en kwam twee jaar geleden via Spezia terecht bij NAC Breda. Namens de Bredanaars speelde hij verdeeld over twee seizoen slechts zeventien duels in de Keuken Kampioen Divisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen