De Graafschap legt naast twee nieuwe spelers ook Breuer vast

22 juni 2022 – De Graafschap heeft woensdag opnieuw een slag geslagen op de transfermarkt. De Doetinchemse club heeft centrumverdedigers Rio Hillen en Jan Lammers gepresenteerd, die direct aan hebben gesloten bij de eerste training van de ploeg van Adrie Poldervaaert. Oud-voetballer Michel Breuer is toegevoegd aan de technische staf.

De Graafschap legt naast twee nieuwe spelers ook Breuer vast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Superboeren zijn de laatste week bijzonder actief op de transfermarkt. Zo werd Siem de Jong een week geleden gepresenteerd, maar heeft de club uit de Eerste Divisie zondag ook Xandro Schenk weten te contracteren. Eerder werden ook al Alexander Büttner, rechtsback Robin Schouten en Lion Kaak vastgelegd.

Met Hillen en Lammers heeft De Graafschap nu twee centrumverdedigers gehaald, wat ook wel nodig was gezien het vertrek van Ted van de Pavert en Jasper van Heertum. Lammers, die de hele jeugdopleiding van de Doetinchemse club doorliep, komt transfervrij over van TOP Oss. De negentienjarige Hillen liep uit zijn contract bij Ajax en zal net als Lammers de komende twee seizoenen te zien zijn op De Vijverberg.

Lees ook: Bijvelds betuigt spijt: "Bij Ted is dat ook slecht gevallen"

Michel Breuer 
De Achterhoekers hadden ook op ander vlak contractnieuws, want de blauw-witten hebben drie nieuwe stafleden aangetrokken. Waaronder oud-verdediger Breuer, die na zijn vertrek bij de jeugdopleiding van Sparta met De Graafschap de uitdaging heeft gevonden waar hij naar op zoek was. Daarnaast hebben videoanalist Léon Hese en fysiektrainer Cris Soler een contract getekend bij de Gelderse club.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd