MARCA: Feyenoord biedt op middenvelder Lee van Mallorca

23 juni 2022 – Terwijl Feyenoord rekening houdt met het vertrek van meerdere sterkhouders, is de club op de achtergrond druk bezig de selectie te versterken. Van Bas Dost tot Daley Sinkgraven en van Ian Maatsen tot Jurgen Ekkelenkamp. De afgelopen week passeerden meerdere namen de revue. Ook MARCA doet een duit in het zakje.

MARCA: Feyenoord biedt op middenvelder Lee van Mallorca

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Volgens het Spaanse medium heeft Feyenoord namelijk belangstelling in Kang-in Lee van Mallorca. Sterker nog, MARCA beweert dat de Rotterdammers al een eerste bod hebben gedaan op de Zuid-Koreaanse middenvelder. Frank Arnesen, technisch directeur bij Feyenoord, zou een zwak hebben voor Lee. De Zuid-Koreaan, wiens favoriete positie aanvallende middenvelder is, maakte vorig jaar transfervrij de overstap van Valencia naar Mallorca. In zijn eerste seizoen voor de eilandclub kwam hij in 29 competitiewedstrijden in actie, waarin hij één keer scoorde en tweemaal een doelpunt voorbereidde.

Mallorca zou openstaan voor een eventuele transfer van de middenvelder. Lee heeft op het Spaanse eiland nog een contract tot de zomer van 2025. Maar omdat Mallorca zelf geen transferbedrag hoefde neer te tellen voor diens komst, lijkt Feyenoord niet diep in de buidel te moeten tasten. In hoeverre de Rotterdammers daadwerkelijk interesse hebben in de komst van Lee, zal de komende tijd moeten blijken. Maar het is geen geheim dat ze op zoek zijn naar versterking voor het middenveld. Het is nog maar de vraag of Feyenoord Guus Til definitief kan overnemen, terwijl Orkun Kökcü in de belangstelling staat van een groot aantal clubs.

Lees ook: Lijstje met geïnteresseerde clubs in Kökcü wordt langer en langer

Reacties

Feyenoord

gerelateerd