Serieuze concurrentie voor PSV om Luuk de Jong: 'Miljoenensalaris'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 juni 2022 – PSV hoopt Luuk de Jong (31) deze zomer naar Eindhoven te halen, maar in de strijd om het buitenkansje – zoals trainer Ruud van Nistelrooij de aanvaller deze week typeerde – hebben de Eindhovenaren concurrentie gekregen van Besiktas. De Turkse topclub is bereid om ver te gaan voor de aanvaller, tot een miljoenensalaris aan toe.

Serieuze concurrentie voor PSV om Luuk de Jong: 'Miljoenensalaris'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Toch is de poging vooralsnog weinig kansrijk, zo schrijft het Eindhovens Dagblad donderdag althans. Het regionale medium komt met de update over de situatie van De Jong, die met een eenjarig contract mag vertrekken bij Sevilla. De Jong zelf heeft de voorkeur voor een terugkeer naar zijn oude club PSV, maar zij moeten wel een akkoord zien te sluiten met Sevilla.

Dat laatste lijkt voor Besiktas een minder groot probleem, omdat de club bereid is ver te gaan voor de Nederlander. Wout Weghorst was eerder ook in beeld bij de nummer zes van Turkije in het afgelopen seizoen, die met het binnenhalen van een grote naam op de transfermarkt revanche wil gaan nemen. Of PSV de afkoopsom van zes miljoen euro op tafel leggen voor de bijna 32-jarige spits, is nog de vraag. 

Lees ookVan Nistelrooij hoopt op De Jong: "Niet realistisch, maar kan wel"

'Bij PSV wordt erop gerekend dat het mogelijk is om De Jong in te lijven, zonder dat er al garanties kunnen worden gegeven. De zaak is volgens betrokkenen nog altijd in onderzoek', schetst het ED over de situatie in het Philips Stadion. Van Nistelrooij heeft ook aangegeven dat er naast Carlos Vinicius idealiter nog twee spitsen naar Eindhoven komen.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd