Feyenoord
0 – 0
SC Heerenveen
FC Barcelona
0 – 0
Rayo Vallecano

Schreuder over Timber: "Ik denk dat hij nog niet klaar is bij Ajax"

24 juni 2022 – Alfred Schreuder is vrijdagochtend begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Ajax. Zijn selectie was echter nog verre van compleet en het is überhaupt nog de vraag welke spelers de club wel en niet kan behouden. De nieuwe trainer zelf ging alvast in op de specifieke gevallen van Jurriën Timber en Antony.

Schreuder over Timber: "Ik denk dat hij nog niet klaar is bij Ajax"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax lijkt inmiddels te mogen hopen op een langer verblijf van Timber. "Volgens mij is deze jongen heel slim en weet hij wat goed voor hem is om zichzelf te ontwikkelen", zei Schreuder tegenover ESPN over zijn situatie. "Ik denk dat hij nog niet klaar is bij Ajax. Ik heb met hem gesproken en denk dat hij heel goed weet waar hij mee bezig is. En als je hem bij het Nederlands elftal en bij Ajax ziet spelen... Daar word je vrolijk van. Of hij blijft? Ik hoop het wel en ga er wel vanuit."

Lees ook: Van Gaal enige reden dat Timber toch bij Ajax blijft

De afgelopen tijd werd Timber nog in verband gebracht met het Manchester United van Erik ten Hag. "Erik weet dat hij geen spelers van Ajax moet kopen", lachte Schreuder. "Nee, dat is een grapje. In de voetballerij weet je het nooit. Maar het is voor mij niet belangrijk om over Erik of United te praten. We moeten naar onszelf kijken."

Antony
Ook Antony werd gelinkt aan United, maar Schreuder hoopt dat hij eveneens binnenboord blijft. "Duidelijk is dat we die jongen willen houden. Hij heeft nog een contract tot 2025. Ik ga er verder niet over, ik ga over de opstelling. Maar ik wil heel graag met hem werken. Dat weet hij en dat weet de club ook."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd