Van Gaal en Sneijder lovend na prachtige mijlpaal: "Ik hou van je!"

24 juni 2022 – Sherida Spitse heeft een prachtige mijlpaal bereikt. De middenveldster speelt tegen Engeland haar tweehonderdste interland voor het Nederlands elftal. Via sociale media wordt de recordinternational lovend toegesproken door Louis van Gaal en Wesley Sneijder, die de meeste duels voor de mannen speelde.

Van Gaal en Sneijder lovend na prachtige mijlpaal: "Ik hou van je!"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Lieve, lieve Sherida. Tweehonderd interlands dat is niet niks. Ik ben niet verder gekomen dan 134. Wat een prestatie, geweldig. Ik vind jouw passie en drive geweldig om te zien", vertelt de oud-voetballer, die met Spitse samenwerkte voor de Sneijder Academy. "Ook dat deed je met veel plezier en liefde voor het voetbal. Dat maakt jou anders dan de rest. Daarmee onderscheid je jezelf. Lieve schat, ik wil je nogmaals van harte feliciteren. Ik zie je hopelijk snel weer. Dan drinken we een klein wijntje op je prestatie."

Louis van Gaal
Van Gaal is ook te spreken over de voetbalster. "Een meisje uit Sneek, dat international werd in het Nederlands elftal. Ik ben blij dat ik nog heb meegewerkt aan die structuur waarin jij bent opgeleid. In 2000 hebben we het masterplan geschreven. Om meer meisjes te stimuleren dachten wij toen dat het goed was om meisjes samen te laten spelen met jongens. En nu ben je een international die tweehonderd wedstrijden heeft gespeeld. Dat is ongelooflijk."

De bondscoach vindt dat hij en Spitse op elkaar lijken qua karakters. "Ik heb mij natuurlijk voorbereid. Dan lees ik dat je eerlijk en direct bent, dat je altijd wil winnen. Nou, hier staat er ook eentje voor je. Ik vind je geweldig! Er is geen man die 200 interlands heeft gespeeld. Gefeliciteerd, en ga nou nog even door. Want met jouw spirit kunnen we weer een gooi doen naar een Europees kampioenschap. Sherida, ik hou van je!"


Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd