Feyenoord en Lyon naderen akkoord; aanwinst vandaag nog gekeurd

27 juni 2022, 12:28   Bijgewerkt: 27 juni 2022, 12:48

Feyenoord en Olympique Lyon naderen een akkoord over de transfer van Tyrell Malacia. De linksback van het Nederlands elftal wil zelf dolgraag de overstap maken naar de Ligue 1 en lijkt zijn zin te krijgen. Malacia moet voor een gegarandeerd bedrag van twaalf miljoen euro de overstap maken.

Dat meldt 1908.nl. Lyon wil twaalf miljoen euro direct overmaken op de bankrekening van Feyenoord en drie miljoen euro aan eventuele bonussen uitbetalen. 'De laatste plooien worden gladgestreken', zo meldt het goed ingevoerde medium. De deal lijkt zodoende een kwestie van tijd. Chelsea-back Ian Maatsen staat klaar als zijn beoogde vervanger.

Maatsen is niet de enige aanwinst. Ook Mohamed Taabouni gaat de overstap maken naar Rotterdam. De middenvelder van AZ zit zonder contract en gaat zijn loopbaan vervolgen in Rotterdam-Zuid. Taabouni wordt maandagmiddag nog medisch gekeurd en wordt de derde zomeraanwinst van Feyenoord, dat eerder al Danilo en Mats Wieffer strikte.

Daar blijft het niet bij als het aan Feyenoord ligt. De Rotterdammers hebben namelijk goede hoop dat ook Wilfried Gnonto op korte termijn tekent in de Kuip. Het Italiaanse toptalent heeft volgens het Algemeen Dagblad al een persoonlijk akkoord met Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen