'Ajax houdt doorgebroken Israëliër (18) nauwlettend in de gaten'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juni 2022 – Ajax heeft volgens Israëlische media zijn oog laten vallen op Oscar Gloch. De achttienjarige speler van Maccabi Tel Aviv zou door meerdere clubs uit de Europese (sub)top continu in de gaten worden gehouden.

'Ajax houdt doorgebroken Israëliër (18) nauwlettend in de gaten'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gloch is een talentvolle speler die zowel op het middenvelder als in de aanval uit de voeten kan. Hij maakte in april zijn officiële debuut voor Maccabi Tel Aviv tegen Maccabi Haifa en scoorde toen meteen. Daarna kwam hij nog eens zeven keer in actie in de Israëlische competitie, waarin hij goed was voor twee doelpunten.

Naast Ajax zou de jonge Israëlier ook op de radar staan bij Borussia Dortmund en Espanyol. Gloch is naar verluidt eveneens in beeld Real Betis, Sevilla en Real Sociedad. Dinsdagavond werd hij nog door meerdere scouts bekeken in de halve finale van het EK Onder-19, waar Israël stuntte tegen Frankrijk (1-2).

Voor Gloch lonkt een mooie zomertransfer. De jonge middenvelder beschikt bij Maccabi Tel Aviv over een contract dat nog twee jaar doorloopt, tot de zomer van 2024.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd