RKC Waalwijk
1 – 1
Sparta

De Jong gaat overstag en staat open voor United-avontuur

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juni 2022 – Kort nadat de financiële details over de aanstaande transfer van Frenkie de Jong naar Manchester United uitlekten, is ook bekend geworden dat de middenvelder openstaat voor een overstap naar de Engelse topclub. De middenvelder van FC Barcelona kan nu gaan onderhandelen met zijn nieuwe werkgever.

De Jong gaat overstag en staat open voor United-avontuur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Jong was lange tijd van plan om FC Barcelona trouw te blijven, maar kreeg woensdag te horen dat de clubs een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 65 miljoen euro, plus twintig miljoen euro aan bonussen. De Jong ambieerde een langer verblijf in Spanje vanwege de deelname aan de Champions League, maar is teruggekomen op dat besluit.

Dat meldt kwaliteitskrant The Guardian. Grootste reden voor zijn switch is coach Erik ten Hag, die vanaf deze maand aan het roer staat bij de Engelse gigant. De Jong wil graag weer samenwerken met de coach met wie hij bij Ajax al talloze successen vierde. Ten Hag ziet in De Jong juist het puzzelstukje dat de club weer terug moet brengen naar de top.

Van een definitieve transfer is overigens nog geen sprake. Daarvoor dienen Manchester United en De Jong er eerst nog op persoonlijk gebied uit te komen, waarbij overigens geen problemen worden verwacht. Als United met een goed contractvoorstel komt, gaat de transfer op korte termijn rondkomen.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd