Voer voor speculaties: Xavi en Lewandowski gespot in restaurant

29 juni 2022 – Xavi en Robert Lewandowski zijn beiden gespot bij de ingang van een restaurant op Ibiza. Het leidde direct nadat de foto's op social media werden gedeeld tot speculaties onder supporters van FC Barcelona: gaat het duo een mogelijke transfer van de Poolse spits bespreken?

Voer voor speculaties: Xavi en Lewandowski gespot in restaurant

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lewandowski hoopt al weken op een overgang naar FC Barcelona, maar stuit daarbij op diverse problemen. Barça heeft weinig financiële middelen, waardoor de transferonderhandelingen moeizaam verlopen. Bovendien heeft Bayern München al langer besloten niet mee te werken aan een transfer. De aanvalsleider mag onder geen beding vertrekken bij de topclub.

"Barça kan zich maar beter niet meer melden", stelde voorzitter Uli Hoeness eerder op de woensdag nog. Hoewel Bayern niet mee wil werken aan een overstap van de spits, probeert hij zelf op alle mogelijke manieren een vertrek te forceren.

Lewandowski moet de voorhoede van FC Barcelona van een kwaliteitsimpuls gaan voorzien. De Poolse aanvaller was afgelopen seizoen weer op dreef bij Bayern, waar hij een contract tot medio 2023 heeft. In 34 Bundesliga-duels was de aanvaller goed voor 35 treffers. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd